izdelki iz pire


preprosta odločitev

ker je zdravo

...izdelki iz pire, ker šteje zdravje...

  

Ime: Anita
Priimek : Eržen
Gsm: 041/522-534

Kontakt

Pirini in ajdini vzglavniki za v posteljo

So izdelani iz naravnih, človeku prijaznih materialov (surov bombaž,lan), ki so zračni in izjemno prijetni na dotik. Polnjeni so s pirinimi oluščki (semenske lupine), ki so biološki produkt. Zaradi izredne prožnosti oluščkov obdrži vzglavnik anatomsko obliko, hkrati pa oluščki neboleče in nežno masirajo vratni del hrbtnih mišic in ramenski obroč. Z redno uporabo pirinih vzglavnikov se poveča kvaliteta spanja.

Pirini vzglavniki za poležavanje

Prav tako kot povštri za postelje, so izdelani iz enakih, človeku prijaznih in pomirjujočih materialov, vendar z razliko, da prihajajo v večih, živih barvah, ki se stilsko ujamejo z večino dnevnih sob, tako da dobite 2 v enem. Stilsko lep izgled dnevne sobe in zdravo, pomirjujoče poležavanje ob gledanju vaše najljubše tv nadaljevanke.

razni vzglavniki

 
Blazinice z češnjevimi peškami
Že naše babice so poznale preproste in učinkovite recepte za zdravljenje svojih družinskih članov.Med te sodijo tudi češnjeve koščice,katere predhodno skrbno očistimo in posušimo. V praktičnih blazinicah so nam na voljo kadarkoli jih potrebujemo,le pogreti jih je potrebno. Najbolje je da to storimo na zakurjeni peči, pa tudi na električnem štedilniku je možno. Toplo vrečko polagamo na obolela ušesa revmo, premražene noge, prehlade in tako naprej. Čisto preprosto pa si češnjeve koščice lahko podstavite na podlaket pri delu z računalnikom.Koščice vas ne žuljijo pa še prijetno masirajo. Možnosti je vsekakor veliko. Tudi v otroških ročicah bo to varna igrača. 
Izdelki iz češnjevih pečk
 
Vzglavnike izdelujem v različnih velikostih. Najbolj primerni za spanje so 60x40 ali 65x45. Na voljo so tudi otroški, potovalni okrasni,.....  Vzglavnike si si lahko ogledate tudi na sejmih domače obrti, saj se bom pojavila tudi  v vaši bližini. Vesela bom vašega kontakta in ustregla bom vašim željam. 
Ogledov:
16682